Potrebni su nam volonteri za rad na festivalu povodom obeležavanja 30-godišnjice od osnivanja Dah Teatra, koji će učesvovati u organizaciji i održavanju programa, raditi tehničku i medija podršku festivala.

Ukoliko volite pozorište i želite da:

  • budete deo pozorišnog festivala “SPAJAJUĆI VEKOVE”, posvećenog obeležavnju 30-godišnjice Dah teatar, poznatog i priznatog širom celog sveta,
  • steknete praksu u organizeciji i tehničkoj pratnji pozorišnog festivala,
  • vidite iznutra kako funkcioniše pozorište, da zavirite iza scene,
  • da upoznate poznate umetnike pozorišta iz Srbije I inostranstva,
  • da pomognete razvoju savremenog nezavisnog pozorišta I upoznate ljude zasluženi za stvaranje istog u Srbiji tokom poslednjih 30 godina,

Javite se na: dahteatar@dahteatarcentar.com

U okviru programa, DAH Teatar će prikazati sve predstave koje trenutno ima na repertoaru i ekskluzivno poslednju produkciju Odin Teatra, CVEĆE ZA TORGERA. Program uključuje i susrete, razgovore, performativna predavanja i koncerte. Program će trajati od 23. do 27. Juna 2021.

DAH Teatar je nezavisna profesionalna pozorišna trupa koja traje i stvara već 30 godina u oblasti savremenog pozorišta, ne samo kreativno (više od 30 predstava, turneja po celom svetu, nagrada, priznanja i prva objavljena knjiga o nama u Americi) već i produkcijski (EU projekti, festivali, nacionalni, internacionalni projekti, koprodukcije, edukativni programi).

Poznati i priznati u celom svetu, ali sa željom da i dalje radimo i stvaramo za novu publiku u Srbiji i šire, pozivamo vas da se prijavite da volontirate ili stažirate kod nas i steknete ozbiljnu praksu, sa energičnim timom u uzbudljivom okruženju, kroz rad i kreativno ispunjenje.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − fourteen =