Jesenja sezona počinje sa intezivnim aktivnostima. Od 5 – 8. septembra, Dijana Milošević predstavlja 25 ČAŠA VINA na Global Artivism konferenciji u PretoriJI [Južna Afrika] a na konferenciji SINGING IN THE DARK TIMES [EUROPEAN CONSORTIUM FOR ARTS THERAPIES EDUCATION] je jedna od glavnih predavača, 11 – 15. septembra u Gentu [Belgija].

8 – 20. septembra Ivana Milenovic vodi radionicu i zajedno sa Milicom Petrović predstavlja aktivnosti i misiju projekta HOPE na internacionalnom Frauen Theatre Festival, Antagon Teatra u Frankfurtu [Nemačka]

Od 20. do 21. spetembra, Jadranka Andjelic, Dijana Milošević, Nataša Novaković učestvuju na Međunarodnim danima u mira u Mostaru [BIH], gde igramo i predstave ZEMLJA i 25 ČAŠA VINA. Ceo dogadjaj, u organizaciji Mreža za izgradnju mira, je dodatna prilika za promociju mira i pomirenja u zemljama i regionu, pozivanje donosioca i donositeljica odluka na mirno rešavanje sukoba. Konferencija je posvećena izgradnji pozitivnog mira, a predstave su prvenstveno namijenjene mladima, radionice posvećene osnaživanju organizacija u lokalnim zajednicama, učenju o drugim kulturama i pomirenju.

DRVEĆE PLEŠE igramo 26. septembra u Arboretumu Šumarskog Fakulteta u Beogradu gde smo letos imali zadovoljstvo da izvedemo ambijentalni performans- šetnju TAJNI ŽIVOT ARBORETUMA!

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =