8. juna smo na na Kritu, u Heraklionu [Grčka], gde OMMA Studio Teatar i Centar za pozorišnu antropologiju ugošćuju naših 25 ČAŠA VINA, u umetničkom prostoru HOROMORFES. Narednih dana bićemo uključeni u radni susret projekta HOPE, kolaborativni evropski projekat o Istoriji mira u obrazovanju kroz pozorište, kojim DAH Teatar koordinira.

Vraćamo se i sa 20. izdanjem naše Međunarodne LETNJE ŠKOLE, od 17. do 29. juna u Beogradu. PRIJAVITE SE!

U Studentskom parku u Beogradu, 6. i 17. juna predstavljamo DRVEĆE PLEŠE na otvorenom koji je inspiracija za tekući evropski projekat TREES i

Za 22. juni pripremili smo site specific predstavu na otvorenom, u Arboretumu Šumarskog fakulteta u Beogradu, TAJNI ŽIVOT ARBORETUMA. Na punktovima u Arboretumu publika će se sretati sa glumcima i plesačima DAH Teatra, audio i vizuelnim instalacijama, koje će govoriti, o važnosti i značenju prirodnog ambijenta koji uključuje kako prirodu tako i osećaj slobode i povezanosti sa zajednicom.

FILM DRVEĆE PLEŠE inspirisan je našom predstavom i biće prikazan u Ministarstvu Prostora, Kondina 26, Beograd, 13. juna u 19 časova. Režija Strahinja Savić.

Rezervišite svoje karte na: office@dahteatarcentar.com

Tags:

Comments are closed