Novembar je mesec intezivnih aktivnosti! Pored predstava ZEMLJA, 3. novembra ZAGONTEKA REVOLUCIJE, 12. novembra, 25ČAŠA VINA, 21. novembra, u Beogradu naš film DRVEĆE PLEŠE se prikazuje u Kosovskoj Mitrovici, 5. novembra.

Organizujemo i Konferenciju FATE (Future Academy on tour in Europe) u saradnji i uz podršku sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji, projekta Kreativna Evropa, koji povezuje izvođače migrante iz različitih zemalja sa kulturnim sektorom u Evropi kroz umetničke obuke, uključivanje i unapređenje mogućnosti zapošljavanja u umetničkim sektorima.

Rezultati dvogodišnjeg rada biće predstavljeni u okviru konferencije u Beogradu, 3. novembra, u EU Info Centru, kojoj će prisustvovati svi uključeni partneri. Oni će podeliti svoja iskustva u radu na ovom projektu kao i predstaviti kreativne rezultate u video formatu. https://www.fate-europe.eu/

16. novembra vas pozivamo na razgovor u KROKODIL Centru sa temom “Različita istorijska pamćenja” u okviru internacionalnog projekta MOMEM. Pozvani gosti su Dubravka Stojanović, istoričarka i Igor Štiks, pisac razgovor moderira Dijana Milošević, rediteljka.

24. oktobra u Lisabonu, u Gulbenkian Fondaciji, prisustvujemo ceremoniji na kojoj će Dijana Milošević dobiti specijalno priznanje ovogodišnje Helena Vaz da Silva Evropske Nagrade.

Categories:

Tags:

Comments are closed